Google Search

Nästa satsning: Djurprodukter


Borås Tidning på 2013-10-30 – 100 läst n gånger.

Zoozoo.com är Nellygrundaren Jarno Vanhatapios nya e-handelssatsning.

Det handlar om ett stort utbud av djurprodukter på nätet. Till detta kommer funktioner som skapar kontakter och förmedlar djurerfarenheter mellan djurägare.

Jarno Vanhatapio själv är ännu tystlåten om det nya som varit på gång länge men som nu närmar sig genomförande. Han hänvisar till mer komplett pressinformation inom kort. Men BT har tagit del av en hemsida som under en kort tid presenterade verksamheten, innan sidan åter gömdes bakom inloggningskod.

7500 olika djurprodukter utlovas. Detta kopplat till ett helt nytt e-handelskoncept som bland annat kan innebära att hitta nya vänner till husdjuret men också om att dela med sig av sina egna och andras djurupplevelser.

Jarno Vanhatapio är vd för det nya bolaget Zoozoocom AB som är kopplat till Stockholmsbaserade Navida Capital AB med Hovåsbon Gustav Eriksson som vd. Zoozoocom AB har tidigare haft benämningen Hemfoder Sverige AB. Hemfoder, djurgrejer på nätet, har varit en av Navidas verksamheter. I anslutning till Navida finns även Bangerhead, hår och kosmetik på nätet, Rut & Circle, damkläder på nätet samt Regentrow, hemkläder på nätet i samarbete med herrbutiken Ted Bernardtz i Göteborg.

Nu ser det ut att bli en nysatsning på djurprodukter på nätet under namnet Zoozoo.com. Com-ändelsen må signalera internationella ambitioner.

Höga ambitioner har Jarno Vanhatapio, vid senaste nyår korad till Sjuhärads supertalang i BT. I samband med detta deklarerade han att miljardomsättning är målet för den nya verksamhet har då redan hade på gång. Då pekades också 23 000 kvadratmeter i Speeds logistikbyggnad på Viared, mellan Didriksons och Hööks, ut som lagerplats för den nya satsningen.

Den nu 35-årige boråsaren Jarno Vanhatapio startade 2003 den snabbväxande e-handelsföretaget Nelly.com. 2007 sålde han merparten till CDON Group som då blev ägare till 90 procent. Nu har entreprenören Vanhatapio avvecklat hela sitt ägande i Nelly,com, beredd att göra en ny rask tillväxtsatsning. Nelly.com utvecklas nu vidare inom sin nya grupp.

Visa fullständig artikel...

 
 1. Tid
  Aktuella Nyheter
  Teaser
 2. 00.47

  Löfven lovar kvinnliga hedersambassadörer

 3. 00.46

  Trots tung säsong - toppar PL-listan

 4. 00.46

  Ingen har ansvar för de utländska gatubarnen

 5. 00.46

  Sami tagen av polis på Plattan i Stockholm

 6. 00.46

  Rånades av två väskryckare

 7. 00.46

  Lyxigt, anrikt och kändistätt på The Strand Hotel i Burma

 8. 00.46

  Josh Thomson och Ross Pearson vill möta varandra

 9. 00.46

  Fighter avlider efter MMA-match i Azerbajdzjan

 10. 00.46

  Video: Intervju med boxningsprofilen Paolo Roberto

 11. 00.46

  Alla dopningsresultat från UFC 184 har kommit tillbaka negativa

 12. 00.46

  Alexander Gustafsson Vs Glover Teixeira bekräftat

 13. 00.46

  Justin Gaethje tror sig vara världens bästa lättviktare

 14. 00.46

  Ben Askren berättar om en lite jobbig bussresa bredvid Joe Silva

 15. 00.46

  Anthony Pettis vet vem han vill möta på sin väg tillbaka till ...

 16. 00.46

  Video: Intervju med boxningsveteranen George Scott

blog comments powered by Disqus